Kia Ceed GT

Kia Ceed GT

Gåsehud, begejstring, et permanent smil på læben – en GT gør underværker for dit humør. Den udløsende faktor? Kia’s 204 HK 1,6 Turbo GDI-motor. Via en raffineret 6-gears transmission resulterer dens 265 Nm i en acceleration fra 0 til 100 km/t på 7,7 sekunder. Tophastigheden er solide 230 km/t.

ceedgt
jd_pe_3dr_gt_exm1_active_safety_1920x1080

GT design

En skarp, fremadrettet coupé-stil, sportslige kofangere for og bag, 18" alufælge med røde bremsecalipere og store skiver, en unik grill med GT-logo – Kia Ceed GT har al den rigtige sportsstyling. Så bare slap af og nyd udsigten, inden du begiver dig ud på en episk køretur. Sæt dig til rette i ruskindssæderne fra Recaro, start motoren og se instrumentpanelet i high-definition lyse op i ægte racerstil. Klik den sportslige lædergearstang i gear og tag et godt greb om rattets perforerede læder med de røde syninger – nu er det tid til at teste speederpedalens rå aluminium. En vigtig, men mindre iøjnefaldende detalje er den effektive lændestøtte i det ergonomiske Recaro- førersæde, som sikrer god støtte i skarpe sving. Hvis du er til en sportslig kørestil, så vil du føle dig hjemme her.

Kvalitet

Livet er fuldt af overraskelser,
så derfor er det sikrest at vælge en bil, som du kan stole på.
For at give dig helt ro i sjælen kan vi med stolthed tilbyde Kia Ceed med branchens bedste garanti på 7 år. Vi kan give den garanti, fordi Kia Ceed produceres efter de højeste standarder på vores topmoderne fabrik i Slovakiet, og fordi bilens driftssikkerhed og holdbarhed er testet grundigt. Derfor at der en god chance for, at du aldrig får brug for denne enestående garanti på hele bilen. Garantien kan i gyldighedsperioden endda overføres komplet til en eventuel efterfølgende ejer, så du er sikret en maksimal gensalgspris for din bil, hvis du sælger den. Det kalder vi vedvarende tiltrækning.

jd_pe_3dr_gt_exm1_technology_1920x1080
jd_3dr_gt_exm1_gt_design_1920x1080

Sikkerhed

Kia Ceed overlader intet til tilfældighederne, hvad angår sikkerhedsudstyret. For at opnå størst mulig stabilitet og støddæmpning er karrosseriets torsionskomponenter på det forstærkede karrosseri komplet forbundne. Bilen har desuden seks airbags – frontairbags til fører og forsædepassager, to sideairbags og to hovedairbags. Alle sikkerhedsfunktioner er grundigt testet og overholder de strengeste europæiske sikkerhedsregulativer.

Prisliste

Brochure

Teknisk Data

Tilbehør

Motor

1.6 T-GDI 16V (Benzin)

  • 204 hk
  • START&STOP
  • Miljønorm: Euro 6
  • Brændstofforbrug (blandet kørsel) 13,5 km/l
  • CO2-udstødningsemissioner (blandet kørsel): 170 g/km

Kia Ceed GT må trække op til 1.400kg med bremser og op til 600kg uden bremser

kia logo 128