Suzuki Vitara

Suzuki Vitara

Den nye Suzuki Vitara er en ny dreng i klassen for praktiske biler med stil og temperament. Den har historien med sig, og det elegante ydre og lave forbrug betyder, at de beundrende blikke falder noget hyppigere end tankbesøgene. Den kører enten på benzin eller diesel og har to- eller firehjulstræk. Et sted, den med garanti ikke trækker for meget, er i din tegnebog.

En ægte SUV

For mere end et kvart århundrede siden revolutionerede Suzuki offroaderklassen med lanceringen af Vitara modellen. Og nu står den nye Vitara generation klar til at gøre det igen. Som en ægte og kompakt SUV møder den tidens krav om god økonomi, og med flere nyheder inden for sikkerhed, personalisering og teknologi giver den til priser fra kun 192.000 usædvanlig meget SUV for pengene. Med et stilfuldt design, rå attitude og høj anvendelighed er Vitara et oplagt valg, hvis du leder efter en bil, der er lidt ud over det sædvanlige. Og som en ægte SUV tilbydes den selvfølgelig også med Suzukis avancerede 4WD system Allgrip. Og det endda til merpriser på kun ca. 28.000 kroner.

001
suzuki-logo-5 128

Kraftfuld, men økonomisk

Vitara fås med to benzin- og en dieselmotor. Fælles for dem er, at de har et pænt kraftoverskud - også på motorvejen. Alligevel er brændstoføkonomien ved blandet kørsel (EU-Normen) helt i top. Fx på niveauet omkring de 19 km/l for benzinudgaverne (2WD) og på hele 25 km/l med dieselmotor (2WD). Vitara diesel må trække op til 1.500 kg på krogen (manuelt gear), og da den kan fås med det avancerede AllGrip 4WD system, kan den også klare de mest krævende udfordringer du måtte sætte den på. Vitara er nemlig en ægte SUV!

101
Airbags

Sikkerhed i top

Den nye Suzuki Vitara er konstrueret til, at hele familien både kan føle sig sikre og køre sikkert. Karrosseriet er udviklet på bagrund af Suzukis TECT koncept, der med en både let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed. Det høje sikkerhedsnivau blev også bekræftet, da EuroNCAP offentliggjorde deres test af den nye Vitara. Her fik den testede model med automatisk nødbremse nemlig rigtig flotte karaketerer i alle dicipliner, og dermed de maksimale 5 stjerner i den nye og mere krævende 2015 test.

Multimedie-center

Vitara i Active, Exclusive og S versionerne er udstyret med et flot og lækkert infotainmentsystem. Den trykfølsomme 7" farveskærm er betjeningspanel for radio, musikafspilning via Bluetooth, SD kort eller USB indgangen (ej cd), for Bluetooth telefoni samt for navigation (Exclusive og S). Desuden er det her billederne fra bilens bakkamera vises, når den sættes i bakgear. En behagelig detalje, når der skal bakkes under dårlige udsigtsforhold.

Ved hjælp af Mirror Link og Apple CarPlay er det muligt via Bluetooth og USB, at spejle de nyeste Android og IPhone telefoners skærm op på den store farveskærm. Det kræver dog, at både mobilens styrestystem og de downloadede app's er kompatible med Mirror Link/AppleCar Play.

104

Prisliste

Brochure

Tilbehør

Motorer

1.6 DOHC 16V (Benzin)

 • 120 HK
 • Miljønorm: Euro 6
 • Brændstofforbrug (blandet kørsel): 18,9 km/l
 • CO2-udstødningsemissioner (blandet kørsel): 123 g/km

1.4 Boosterjet (Benzin)

 • 140 HK (turboladet)
 • Miljønorm: Euro 6
 • Brændstofforbrug (blandet kørsel): 19,2 km/l
 • CO2-udstødningsemissioner (blandet kørsel): 121 g/km

1.6 DOHC 16V (Diesel)

 • 120 HK
 • Miljønorm: Euro 6
 • Brændstofforbrug (blandet kørsel): 25,0 km/l
 • CO2-udstødningsemissioner (blandet kørsel): 106 g/km

Suzuki Vitara må trække op til 1.500kg med bremser og op til 600kg uden bremser.

suzuki-logo-5 128
002