Finansiering

Vi tilbyder at finansiere dit bilkøb på meget attraktive vilkår. Igennem samarbejde med bilimportørerne og en række af landets førende finansieringsselskaber, kan vi holde omkostningerne nede, til fordel for dig. Vi kan tilbyde finansiering på alle vores nye og brugte biler, både med og uden udbetaling. Uanset hvad du vælger får du altid følgende fordele:

  • Lav rente (variabel eller fast)
  • Fast månedlig ydelse
  • Lån med eller uden udbetaling
  • Lånet kan indfries før tid
  • Hurtig kreditgodkendelse
  • Du bevarer lånemulighederne i din egen bank

Kan jeg låne penge?

Som udgangspunkt kan alle få en bilfinansiering.
Vi tilbyder at du kvit og frit og HELT uforpligtende at få lavet en personlig kreditvurdering for at se på dine muligheder.

Det er en rigtig god ide, på forhånd, at have undersøgt sin økonomi. Vi skal bruge 3 nøgletal når vi kreditvurderer. Din månedlige brutto og netto løn/indtægt samt husstandens samlede rådighedsbeløb.

For at komme i betragtning til en bilfinansiering må du ikke være i RKI, ligesom hvis du generelt set skal købe noget på afbetaling.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på finansiering, enten med eller uden udbetaling.

09209_180517_drive_7_webbanner_bred_800

Når du finansierer din bil gennem Nordea Finans kan du tilvælge Drive7 som er en udvidet garantiforsikring, der sammen med bilens egen fabriksgaranti dækker i op til 7 år eller 150.000 km.

Læs mere her

Forsikring

Vi kan også tilbyde billig forsikring i forbindelse med køb af bil. Klik på et af de nedenstående logoer for at læse mere.

Kia Forsikring

Suzuki Forsikring