KIA Optima

Plug-in Hybrid SW

Kia Optima Plug-in Hybrid

Med det imponerende udvendige design og masser af raffinement i kabinen, som kendes fra Optima-familien, tilfører Optima Plug-in ekstra praktiske egenskaber og et attraktivt design. Overalt udstråler den attraktive bil førsteklasses kvalitet – fra de skarpe linjer på den lange, elegante og dynamiske profil til de bløde materialer og ergonomiske detaljer i den alsidige og rummelige kabine. Og det matches af en lang række intuitive og assisterende teknologier, der typisk forbindes med biler fra en højere klasse.

kia-optimasportswagon-jfpewgnphevmy19-abtplatiniumgraphit-18_0005

UDVENDIGT DESIGN

KIA Optima brillerer med sin funktionalitet, men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med et godt udseende. Med et dynamisk, moderne design og stort fokus på detaljerne er den et særdeles frisk pust i segmentet. Du vil elske de iøjnefaldende linjer, de gode pladsforhold og de flotte stilistiske højdepunkter – lige så meget som du vil elske alt andet, som denne imponerende og innovative model har at byde på.

kia-optima-sw-phev-plugin-hybrid-driving-w
kia-optima-JF-WGN-PHEV-my19-main-highlights-w

Hybridånd

KIA Optima Sportswagon Plug-in Hybrid vil gøre indtryk. Som miljøvenlige hybridbiler er de sparsomme, hvad angår brændstofforbrug og emissioner – til gengæld har de masser af stil. Dynamiske linjer og atletiske dimensioner sætter scenen, og opmærksomhed på de mindste detaljer sikrer, at disse iøjnefaldende modeller imponerer fra alle vinkler.

ALSIDIGHED

Tilværelsen bliver meget bedre, når du har komplet frihed til at få mest muligt ud af den. I KIA Optima har du altid masser af plads og fleksibilitet takket være det generøse bagagerum, de fleksible sæder med one-touch-nedklapning og et gennemtænkt interiør, som maksimerer rummeligheden og komforten. Og så byder den på detaljer som opbevaringsrum under bagagerumsbunden, et smart, justerbart bagage skinnesystem og elektrisk bagklap, så du kan åbne bagagerummet uden at bruge hænderne. (modelafhængigt ekstraudstyr)

kia-optima-sw-phev-versatile-practical
kia-optima-sw-phev-distinctive-interior

INDBYDENDE INDVENDIGT

Du vil opleve et liv uden stress og fyldt med glæde, når du kører i KIA Optima. I den rummelige kabine har du masser af plads til at strække benene, og med det førerorienterede cockpit har du alt det nødvendige inden for rækkevidde. Innovative features som fx ventilerede sæder holder dig frisk, og de bløde materialer i høj kvalitet giver endnu mere komfort – og stil. Og sidst, men ikke mindst, får du takket være optimeret lydisolering i kabinen en endnu mere raffineret køreoplevelse.

Ren Plugin Hybrid glæde

Kør til arbejde og hjem igen helt elektrisk i KIA Optima Plug-in Hybrid. Den har en elektrisk rækkevidde på op til 62 km! På de længere ture uden for byen får benzinmotoren dig altid frem – uanset distancen.

Oplev et fantastisk niveau af effektivitet og længere elektrisk rækkevidde. Benzin- og elmotoren sikrer en behagelig og effektiv kørsel. Og du kan således køre med ren samvittighed. KIAs 7 års garanti, som også omfatter batteriet, giver dig tryghed i lang tid.

kia-optima-JF-WGN-PHEV-my19-parallel-hybrid-system

Prisliste

Brochure

Tilbehør

Motor

2.0 GDI Hybrid

  • Benzin + El
  • 205 HK
  • 6 trins automatgear
kia logo 128
Kia_7_år

 Kia Optima Plug-in Hybrid SW må trække op til 1.500kg med bremser og op til 600kg uden bremser.