Kia Optima SW

Kia Optima SW

Med det imponerende udvendige design og masser af raffinement i kabinen, som kendes fra Optima-familien, tilfører den helt nye Optima Sportswagon ekstra praktiske egenskaber og et attraktivt stationcar design. Overalt udstråler den attraktive bil førsteklasses kvalitet – fra de skarpe linjer på den lange, elegante og dynamiske profil til de bløde materialer og ergonomiske detaljer i den alsidige og rummelige kabine. Og det matches af en lang række intuitive og assisterende teknologier, der typisk forbindes med biler fra en højere klasse.

Kia Optima SW

Udvendigt design

KIA Optima Sportswagon brillerer med sin funktionalitet, men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med et godt udseende. Med et dynamisk, moderne design og stort fokus på detaljerne er den et særdeles frisk pust i segmentet. Du vil elske de iøjnefaldende linjer, de gode pladsforhold og de flotte stilistiske højdepunkter – lige så meget som du vil elske alt andet, som denne imponerende og innovative model har at byde på.

gms-2016-jf-enlarge-2

Indbydende indvendigt

Du vil opleve et liv uden stress og fyldt med glæde, når du kører i KIA Optima Sportswagon. I den rummelige kabine har du masser af plads til at strække benene, og med det førerorienterede cockpit har du alt det nødvendige inden for rækkevidde. Innovative features som fx ventilerede sæder holder dig frisk, og de bløde materialer i høj kvalitet giver endnu mere komfort – og stil. Og sidst, men ikke mindst, får du takket være optimeret lydisolering i kabinen en endnu mere raffineret køreoplevelse.

gms-2016-jf-enlarge-4

Alsidighed

Tilværelsen bliver meget bedre, når du har komplet frihed til at få mest muligt ud af den. I KIA Optima Sportswagon har du altid masser af plads og fleksibilitet takket være det generøse bagagerum, de fleksible sæder med one-touch-nedklapning og et gennemtænkt interiør, som maksimerer rummeligheden og komforten. Og så byder den på detaljer som opbevaringsrum under bagagerumsbunden, et smart, justerbart bagage skinnesystem og elektrisk bagklap, så du kan åbne bagagerummet uden at bruge hænderne. (modelafhængigt ekstraudstyr) Med sæderne klappet fladt ned har Optima Sportswagon en bagagerumskapacitet på hele 1.686 l. Og for at gøre af- og pålæsningen nemmere er læssekanten også flad.

gms-2016-jf-enlarge-3

Prisliste

Brochure

Teknisk data

Tilbehør

Motorer

1.7 CRDi 16V

  • Diesel
  • 141 hk
  • 6-trins manuel gear

1.7 CRDi 16V DCT

  • Diesel
  • 141 hk
  • 7-trins automatgear

Kia Optima SW må trække op til 1.800kg med bremser og op til 750kg uden bremser

kia logo 128