Kia Optima

Kia Optima

Kia Optima, som er den perfekte videreudvikling af den prisbelønnede forgænger, skriver næste kapitel i en visionær historie. Kia´s dygtige europæiske designere har ramt den helt rigtige balance mellem gennemgribende stil, visuel innovation og funktionelle forbedringer. Resultatet: En sedan, som løfter dig et niveau op.

optima

Dristigt udvendigt design

Kia Optima er karismatisk og har muskuløse former, så den tiltrækker sig opmærksomhed overalt. Når bilen holder stille, lægger man mærke til den umiskendelige tiger nose-kølergrill, de skarpe karosserilinjer og den lange silhuet. På vejen vækkes dens potente design virkelig til live så du aldrig kommer til kort.

jf_exm1_bold_exterior_1920x1080

Raffineret indvendigt design

Det enestående design fortsætter inde i kabinen. Så det er ikke overraskende, at interiøret i den helt nye Kia Optima er lige så imponerende som bilens ydre. Moderne, rummelig, høj kvalitet - det er blot nogle af de ord, du vil have i tankerne, når du kører rundt i byen.

jf_exm1_high_quality_materials_1920x1080

Førerorienteret cockpit

Total integrering: Det førerorienterede cockpit gør det nemt at holde øjnene på vejen. Med et hurtigt blik på det optimerede instrumentpanel, som også omfatter supervision-instrumentenheden, som kan tilpasses, får du alle de nødvendige informationer. Skal du til et vigtigt møde? Så skal du bare indtaste destinationen og lade navigationssystemet guide dig. Det er standardudstyr og er inkl. 7 års kortopdatering.

jf_exm1_tailored_to_busy_lives_1920x1080

Dobbelt-koblings gearkasse

Vælg den 7-trins DCT-dobbelt-koblings gearkasse for hurtigere og mere jævn acceleration, større adræthed og bedre brændstof økonomi. Den byder på det allerbedste fra både manuelle og automatiske gearkasser. Det brændstofbesparende start-stop-system standser motoren når du fx. holder for rødt i et lyskryds. Når der bliver grønt, skal du blot træde på speederen for at køre videre.

jf_exm1_dual_clutch_transmission_1920x1080

Prisliste

Brochure

Teknisk data

Tilbehør

Motorer

1.7 CRDi 16V

  • Diesel
  • 141 hk
  • 6-trins manuel gear

1.7 CRDi 16V DCT

  • Diesel
  • 141 hk
  • 7-trins automatgear

Kia Optima må trække op til 1.800kg med bremser og op til 750kg uden bremser

kia logo 128