Kia Venga

Kia Venga

Hvem siger, at man ikke kan være stilfuld og praktisk på samme tid? Europæisk design, muskuløs profil, stramme linjer og frække vinkler giver den nye KIA Venga dens unikke stil. Opmærksomhed på selv den mindste detalje og underspillede forbedringer fuldender pakken og sikrer, at funktionaliteten aldrig står i vejen for det fantastiske udseende.

venga

Udvendigt design

Vores designere har mestret balancen mellem form og funktion i den nye KIA Venga. Stolt profil, flot ny front og bagendens kileformede design er et stærkt udsagn. Til den lyse side hører de
iøjnefaldende forlygter og tågelygter (modelafhængigt). Ikke mindst, og til at fuldende det raffinerede nye look, må KIAs signaturgrill ikke glemmes.

kiavengamy15sideviewwotalent647031546

Indvendigt design

Sofistikeret europæisk design, pertentlig opmærksomhed på hver enkelt detalje og mere omfattende komfort gør KIA Vengas interiør unikt stilfuldt. Den høje kvalitet af materialerne og finishen fastholder elegancen, mens valget af farvekombinationer og stofdesign giver dig friheden til at vælge dit look. Det smukt udførte nye instrumentpanel og det fuldt justerbare rat samt sæderne sikrer dig både stil og komfort til hver en tid.

kiavengamy15interiorviewdriverside644731324

Rummelighed

Familielivet kan være fuldt af overraskelser. Og det er netop derfor den nye Venga er designet, så den er så fuldstændig alsidig. Selv om de udvendige mål er meget kompakte, er der plads indvendigt til alt det spændende og muligheden for at have sjov sammen. Det betyder intet, hvilke planer du har - den superrummelige Venga er altid klar til afgang. Et generøst 440 liter bagagerum kan udvides, hvis du får brug for mere plads. Hvis du skal have mere plads til eventyr, men stadig vil have mest mulig plads til passagererne, kan det todelte bagagerumsgulv sænkes og give dig 552 liter bagageplads.

kiavengamy1578rearviewwithtalent648231522

Sikkerhed

Du har fokus på at beskytte dem, du holder af. Det har vi også. Det er grunden til, at Venga er bygget til at leverer, når det kommer til sikkerhed. Et arsenal af aktive sikkerhedsteknologier inkluderer et antiblokeringssystem (ABS) og en bremseassistent (BAS), der sikrer, at der anvendes tilstrækkelige meget bremsekraft i nødsituationer. Vehicle Stability Management (VSM) fungerer side om side med servostyring, Motor Driven Power Steering , for at holde bilen stabil, når der bremses og drejes samtidig - især på våde, glatte eller ujævne veje. Endelig fjerner Hill Start Assist Control (HAC) eventuelle problemer ved start af bilen på en stejl bakke.

kia_venga_my15_3_4_promise

Prisliste

Brochure

Teknisk data

Tilbehør

Motor

1.6 CVVT 16V

  • Benzin
  • 125 hk
  • START&STOP
  • Mulighed for manuel- og automat-gear

Kia Venga må trække op til 1.300kg med bremser og op til 550kg uden bremser

kia logo 128