Privatlivs- og cookiepolitik

logo_250

Vores privat- og cookiepolitik er lavet for at hjælpe dig med at forstå, hvilke data vi indsamler om dig, og hvorfor vi indsamler disse data. Dette er vigtigt for sikkerheden af dine personlige data, og for at Brdr. Clausen Automobiler A/S opfylder persondataforordningen (GDPR).

Persondataforordning (GDPR)

Persondataforordningen (General Data Protection Regulation) har til formal at beskytte persondata og give EU-borgere rettigheder for datahåndtering. Persondataforordningen er gældende for alle, der leverer varer og tjenesteydelser til EU-borgere eller som bruger sporingsteknologi (Cookies og sporingskoder) til at overvåge brugernes adfærd.

Personlige oplysninger - Hvad vi indsamler og hvorfor

På hjemmesiden tilbydes visse funktioner, der kun er tilgængelig vis brug af sporingsteknologier og cookies. Du kan altid blokere, slette og deaktivere disse teknologier, hvis din browser tillader det. Du kan muligvis ikke benytte bestemte funktioner og værktøjer på denne hjemmeside, hvis du blokerer for disse teknologier.

Teknologierne tillader vores hjemmeside at gemme relevante oplysninger i din browser eller på din enhed. Disse oplysninger kan senere læses af vores servere eller eksterne systemer for at identificere dig.

Cookies

Når du benytter denne hjemmeside, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

For at få vores website til at fungere bedst muligt lægger vi sommetider små datafiler, såkaldte cookies, på din computer. Det gør de fleste websites.

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden. Mange funktioner på vores hjemmeside er afhængig af lagring og brug af cookies. Det kan ikke forventes og garanteres at hjemmesiden vil fungere efter hensigten, hvis du deaktiverer cookies.

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, som et website gemmer på din computer eller dit mobiludstyr, når du besøger sitet. På den måde kan websitet huske dine handlinger og indstillinger (såsom login, sprog, skriftstørrelse, produkter i indkøbskurv og andre indstillinger for visning) i en vis periode, så du ikke behøver at foretage indstillingerne, hver gang du går ind på sitet eller bevæger dig fra én side til en anden.

Hvordan bruger vi cookies?

Vi bruger cookies til at gøre vores side hurtigere, se generel statistik, annoncering, remarketing og brugeradfærd.

Der skal en cookie til at huske, at du har godkendt cookie

For at kunne huske, at du har godkendt denne politik, gemmes en cookie.

Udløber efter 1 mdr.

Google Analytics statistik

Bruges til overvågning af hjemmesidebesøg og generel statistik. Sporing af hvor tit du har været forbi, tidspunktet for dit tidligere og aktuelle besøg.

Udløber efter 50 mdr.

Google AdWords annoncering

Bruges til remarketing og annoncering for vores tjenester, baseret på din interesse for hjemmesiden.

Udløber efter 50 mdr.

Facebook Pixel til annoncering

Bruges til at tilpasse målrettet annoncering, baseret på vores målgruppe over hjemmesidebesøgende.

Hotjar optagelser

Indsamlet data om dine handlinger på hjemmesiden bruges til at analysere din specifikke adfærd på hjemmesiden.

Udløber efter 14 dage.

Google Tag Manager

Vi benytter Google Tag Manager til at samle vores sporingskoder.

Hvordan kontrollerer du cookies?

Du kan kontrollere og/eller slette cookies, som du vil – læs mere på aboutcookies.org.  Du kan slette alle de cookies, der allerede er på din computer, og indstille de fleste browsere til at forhindre dem i at blive lagt på computeren. Hvis du gør dette, skal du dog muligvis selv tilpasse dine indstillinger manuelt, hver gang du besøger et site, og visse tjenester og funktioner vil muligvis ikke fungere.

Personoplysninger fra kontaktformular, nyhedsbrev og e-handel.

Vælger du at kontakte os via en kontaktformular på hjemmesiden, gemmes dine indsendte oplysninger i vores backend-system og sendes herefter til vores mailsystem. Vi gemmer dine mails og de oplysninger, du sender til os, i op til 5 år.

Opbevaring af personlige data

Som kunde hos Brdr. Clausen Automobiler A/S får du et kundenummer. Din personlige data vil blive opbevaret i kundemappen, hvis det er relevant at beholde til et senere tidspunkt. Disse mapper opbevares på en krypteret server hos Vitec Datamann A/S.

Relevante oplysninger for at gennemføre et køb (inkl. køb i webshop) gemmes i henhold til bogføring, fakturering, afsendelse og håndtering af din ordre.

Vi gemmer dine kundeoplysninger i forbindelse med bogføring i min. 5 år hos Vitec Datamann A/S. Kundeoplysninger bliver indhentet fra CPR/CVR-registret og kan indeholde informationer, du ikke selv har givet til Brdr. Clausen Automobiler A/S

Vores tredjeparts dataprocessor

Vi bruger en række tredjeparter til at lagre og behandle personlige data på vores vegne. Disse er nøje udvalgte.

Vitec Datamann A/S

Biltorvet A/S

Bilinfo.dk

Suzuki Bilimport Danmark A/S

KIA Import Danmark A/S

Nordea Finans Danmark A/S

Santander Comsumer Bank A/S

Nordania Finans Danmark A/S

TDC Hosting

MailPoet

Databrud

Vi vil rapportere enhver ulovlig krænkelse af persondata af denne hjemmesides database eller database ved nogen af vores tredjeparts dataprocessorer til relevante myndigheder og personer indenfor 72 timer efter overtrædelsen, hvis det står klart, at lagrede identificerbare personoplysninger er blevet stjålet.

Datastyring

Datastyring af denne hjemmeside styres af Brdr. Clausen Automobiler A/S (CVR/VAT: DK19670988)

Ret til adgang og at blive glemt

Hvis du ønsker at få adgang til de personoplysninger, der er gemt om dig i vores databaser, eller hvis du vil have dine personoplysninger slettet fra vores databaser, vil vi inden for en rimelig tidshorisont og uden unødige forsinkelser reagere på din henvendelse.

Spørgsmål vedrørende Privatlivs- og cookiepolitik

Hvis du har spørgsmål vedrørende privatlivspolitikken eller databehandlingen bedes du kontakte os. Registrere du en mangel eller overtrædelse af lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger, bedes du rette henvendelse, så det kan blive bragt i orden.

Samtykke for elektronisk markedsføring

Brdr. Clausen Automobiler A/S, Lundemarksvej 31, 4300 Holbæk (herefter Brdr. Clausen), og enten Suzuki Bilimport Danmark, Unionsvej 16, 4600 Køge, eller Kia Import Danmark, Hauløkkevej 4, 7000 Fredericia (valgt ved afkrydsning og herefter benævnt importøren), må sende mig markedsføringsmateriale elektronisk og må til brug herfor, indsamle og registrere oplysninger om mig og min bil, herunder oplysninger om min modtagelse og læsning af markedsføringshenvendelser og min brug af Brdr. Clausen og importørens elektroniske platforme, fx via links i meddelelserne. Samtykket kan altid tilbagetrækkes ved at sende en e-mail til info@brdr-clausen.dk.

Dette samtykke gælder kun elektronisk markedsføring samt Brdr. Clausen og importørens behandling af dine oplysninger i den forbindelse. Det berører således ikke de oplysninger, som importøren i øvrigt har om dig og din bil, fx i forbindelse med salg eller køb af biler, leasingaftaler eller servicering, værkstedsbesøg og garantiforhold.

Modtagelse af elektronisk markedsføring:

  • Påmindelser om værkstedsbesøg og øvrige servicemeddelelser f.eks. påmindelser om tid for dækskifte (sommer/vinter), obligatoriske serviceeftersyn og lovpligtige syn samt tid for sæsoneftersyn.
  • Tilbud på ny, demo eller brugt bil.
  • Tilbud på services til biler fx vask og pleje, rustbeskyttelse og synsforberedelse.
  • Tilbud på reservedele og tilbehør til biler.
  • Tilbud på leasing, finansiering, forsikring og vejhjælp fra Brdr. Clausen og importørens samarbejdspartnere, som importøren formidler.
  • Informationer om planlagte arrangementer, herunder åbent hus og arrangementer hos Brdr. Clausen, eller hvor en af importørens forhandlere deltager.
  • Mit samtykke gælder de mulige kommunikationsformer, som jeg har afgivet oplysninger til, dvs. ved brug af fx min adresse, min e-mail eller mit telefonnummer (SMS, MMS eller opkald)
  • Hvis jeg skifter e-mail/mobilnummer/adresse, må Brdr. Clausen og importøren gerne kontakte mig for at få opdateret disse informationer.
  • Importøren må også gerne kontakte mig for at få samtykke til at bruge andre kommunikationsmåder, som må opstå i fremtiden.

Behandling af personoplysninger:

  • Oplysninger om navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer
  • Oplysninger om bil, herunder stelnummer, mærke, model, registreringsnummer, registrerings- dato og evt. værkstedsbesøg.
  • Oplysninger om aflevering og åbning mv. af elektronisk markedsføring, herunder om der er klikket på links i meddelelsen. En del af disse oplysninger indsamler vi ved brug af tracking- mekanismer, der er indbygget i meddelelserne. Disse bruges til evt. opfølgning af mere målrettet tilbud/markedsføring og kun i umiddelbar forlængelse af den aktuelle kampagne.

Ønsker du at afgive dit samtykke for elektronisk markedsføring, så kan det ske her: www.brdr-clausen.dk/samtykke

 

footer_logo_kia

KIA PERSONDATAPOLITIK

Hos KIA Import Danmark AS, (”KIA” eller ”vi”) prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for KIAs måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender dine personlige oplysninger.

  1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger
    KIA Import Danmark A/S,
    Hauløkkevej 4,
    7000 Fredericia,
    CVR: 18493195,
    persondata@kiamotors.dk,
    Tlf:.75 92 25 44
  2. Indsamling af personoplysninger

Du vil altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger.

  • Når KIA modtager oplysninger fra KIA-autoriserede forhandlere i forbindelse med køb eller leasing af en bil fra KIA.
  • Når KIA modtager oplysninger fra KIA-autoriserede forhandlere i forbindelse med værkstedsbesøg (garantisager og serviceeftersyn relevante for bilens garanti).
  • Når du leaser en bil på KIAs hjemmeside.
  • Når du tilmelder dig KIAs nyhedsbrev.
  • Når du opretter en kundekonto hos kundeklub (”MyKia”).
  • Når du deltager i en af KIA konkurrencer (enten via en KIA-autoriseret forhandler eller direkte hos KIA).
  • Når du besøger KIAs hjemmesider (oplysninger indsamles ved hjælp af cookies).
  • Når du bestiller/modtager et tilbud eller en brochurer på en bil fra KIA (enten via en KIA-autoriseret forhandler eller direkte hos KIA).
  • Når du booker en KIA prøvetur (enten via en KIA-autoriseret forhandler eller direkte hos KIA).
  • Når du booker et KIA værkstedsbesøg (enten via en KIA-autoriseret forhandler eller di-rekte hos KIA).
  • Når du deltager i en KIA kundeundersøgelse (enten via en KIA-autoriseret forhandler el-ler direkte hos KIA).
  • Når du deltager i et KIA event (enten via en KIA-autoriseret forhandler eller direkte hos KIA).
  • Når du er i kontakt med KIA på sociale medier.

Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysnin-ger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du hand-ler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra KIA flere gange.

  1. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

  • Tilmelding til nyhedsbrev.
  • Administration af din KIA-garanti.
  • Administration af MyKia.
  • Deltagelse i konkurrencer eller andre events.
  • Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder.
  • Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser.
  • Oversigt over købshistorik.
  • Kommerciel statistik og analyse.
  • Øvrige markedsføringstiltag

Vi gør opmærksom på, at brugen af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, eller hvis lovgivningen giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

KIA fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender KIAs hjemmeside, og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, fortrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

  1. Særligt vedrørende forhandlere og værksteders videregivelse af oplysninger til KIA til administration af din KIA-garanti og tilpasning af markedsførings-materiale

For at kunne iagttage sine forpligtelser som garantigiver modtager KIA følgende typer af personoplysninger om dig fra KIA-autoriserede forhandlere i forbindelse med køb eller leasing af en bil fra KIA eller i forbindelse med værkstedsbesøg:

  • Dit navn og kontaktoplysninger
  • Din bils stelnummer, model, registreringsdato og registreringsnummer
  • Oplysninger om værkstedsbesøget (garantisager og serviceeftersyn relevante for bilens garanti)

Hvis du også har givet dit samtykke til at modtage markedsføringsmateriale fra KIA, modtager vi ligeledes følgende typer af oplysninger om dig fra forhandlere for at kunne tilpasse markedsføringsmaterialet til dig:

  • Dit køn og fødselsdato
  • Oplysninger om afmelding eller om-registrering af registreringsnummer
  • Dit tilkøb til bil – herunder oplysninger om forsikring, finansiering og serviceaftale
  • Dine prøvekørsler – herunder oplysninger om bilmodel og dato for kørsel
  • Oplysninger om din deltagelse i konkurrencer og events
  • Oplysninger om din deltagelse i diverse kampagner – herunder oplysninger om din modtagelse og respons af henvendelser
  • Din modtagelse af tilbud / brochure
  • Din stillingsbetegnelse/erhverv
  • Dit forsikrings- og finansieringsselskab
  • Uddybende oplysninger om værkstedsbesøg (udover de oplysninger, der er relevante for bilens garanti)
  1. Videregivelse

Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

Oplysninger til brug for KIAs samarbejdspartnere, som leverer ydelser på KIAs, vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på KIAs vegne og i overensstemmelse med KIAs instruks.

I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

  1. Sletning

Dine personoplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de ovennævnte formål. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

  1. Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. På nedenstående link kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik.

Læs mere her

  1. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

  1. Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få korrigeret, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger.

  1. Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på info@kiamotors.dk eller Tlf.: 75 92 25 44.

  1. Links til andre websides mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

  1. Ændringer af oplysninger mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på persondata@kiamotors.dk eller Tlf.: 75 92 25 44. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

KIA Import Danmark A/S
Hauløkkevej 4,
7000 Fredericia

  1. Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 12 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

 

footer_logo_suzuki

Suzuki Privatlivspolitik

Som kunde hos Brdr. Clausen Automobiler A/S betror du os og Suzuki Bilimport Danmark A/S dine oplysninger. Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke informationer og data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til. Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til databeskyttelseslovgivningen.

Hvem vi er:

Brdr. Clausen Automobiler A/S
Lundemarksvej 31
4300 Holbæk

Tlf: 59 44 50 50

CVR nr.: 19 67 09 88

Web: www.brdr-clausen.dk
Mail: info@brdr-clausen.dk

og

Suzuki Bilimport Danmark A/S
Unionsvej 16
4600 Køge

CVRnr. 27296602

www.suzuki.dk

For kontakt: https://www.suzuki.dk/om/kontakt/kontakt-suzuki

Hvilke persondata behandler vi?

I dette afsnit kan du læse mere om, hvor vi indsamler persondata om dig, hvilke data det drejer sig om, og hvordan vi bruger dem.

Ved besøg på hjemmeside og digitale medier

På vores hjemmesider indsamler vi kun persondata, når du selv giver dem til os. Eksempelvis når du booker et service til din bil, booker en prøvetur, bestiller en brochure eller skriver til os igennem vores kontaktformular. Det vil typisk være navn, adresse, e-mail og telefonnr. samt i situationen relevante oplysninger om din bil.

Når du sender dine informationer til os, modtager vi dem i sikre kundedatabase-systemer til videre behandling. Herved giver du Brdr. Clausen Automobiler A/S og Suzuki Bilimport Danmark lov til at kontakte dig via disse informationer, eksempelvis med henblik på booking af prøvetur.

Ved at benytte vores hjemmesider accepterer du dog, at vi indsamler data om dig via cookies.

Cookiedata

Brdr. Clausen Automobiler´s hjemmeside anvender cookies. En cookie er en fil, som gemmes på din computer - således at hjemmesiden kan genkende computeren næste gang, den besøger vores hjemmeside. Cookies er små ufarlige tekstfiler, som ikke kan sprede computervirus eller på anden måde forvolde skade. Formålet med cookies er at hjælpe hjemmesiden med at identificere brugeren for dermed at give en mere effektiv brug af sitet og en for brugeren bedre oplevelse. vores hjemmeside anvender cookies til følgende formål:

Session cookie
En session cookie identificerer dig som bruger i løbet af den tid, du er på sitet. Denne cookie slettes efter et år.

Analytics cookie
En analytics cookie anvendes til at måle, hvilke sider og elementer der tilgås på vores hjemmeside. Vi bruger Google Analytics til at indsamle statistik, som anvendes til at forbedre sitet. Denne cookie slettes efter 2 år.

Annonce cookies

Vi anvender annonce cookies (også kendt som: “pixel tags”) til at følge online-adfærden hos den bruger, der besøger webstedet med det formål at optimere vores marketing kommunikation. Annonce cookies anvendes af tredjeparts teknologier, som vores eksempelvis kan anvende til at skræddersy annoncering, målrettet brugernes specifikke interesser. Via tredjepartsannonceringsnetværk, Google annonceringsfunktioner samt retargeting funktionerne i Google Adwords kan brugerne eksponeres for vores annoncering på andre websites. Disse cookies slettes efter 1 år.

 

  1. parts cookies
    Da vores hjemmeside integrerer med youtube.com, facebook.com og fonts.com, anvendes der 3. parts cookies herfra.

Cookie accept
Når du har accepteret brugen af cookies (enten ved at klikke accept eller ved at klikke videre på sitet), gemmes en cookie med denne information. Dermed vil du ikke blive præsenteret for dette næste gang, du besøger sitet. Denne accept gemmes i et år.

Hvordan slipper jeg helt for cookies
Såfremt du ønsker at slette eller helt at undgå cookies, finder du information og vejledninger her: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Tracking af e-mails

Hvis du modtager elektronisk markedsføring fra os, tracker vi oplysninger om aflevering og åbning m.v. af e-mails, herunder om der er klikket på links i meddelelsen. En del af disse oplysninger indsamler vi ved brug af tracking-mekanismer, der er indbygget i meddelelserne. Disse bruges til evt. opfølgning af mere målrettet tilbud/markedsføring og kun i umiddelbar forlængelse af den aktuelle kampagne.

Når du bliver kunde hos Brdr. Clausen Automobiler A/S

Ved prøvekørsel af en bil

Når du prøvekører en bil hos os, indhenter vi en række persondata om dig.

  • Dit fulde navn og CPR nummer
  • Kørekort informationer
  • Bopælsadresse
  • Dit telefonnummer og/eller e-mail
  • Og beder du os om at udarbejde tilbud på forsikring eller finansiering, kan vi have brug for oplysninger om skadeshistorik samt lønsedler og årsopgørelser mv.

Ved køb eller leasing af en bil

Når du køber eller leaser en bil hos en os, indhenter vi en række persondata om dig. Herunder kan du se en liste over, hvilken informationer vi som minimum vil have brug for i forbindelse med køb af bil:

  • Dit fulde navn og CPR nummer
  • Bopælsadresse
  • Dit telefonnummer
  • Din e-mail
  • Og skal vi bistå med forsikring eller finansiering, kan vi have brug for oplysninger om skadeshistorik samt lønsedler og årsopgørelser mv.

Ved værkstedsbesøg

Når du benytter et af vores værksteder, indhenter vi, første gang du besøger os, følgende persondata, med mindre vi allerede har disse oplysninger ifm køb af bilen:

  • Dit fulde navn
  • Bopælsadresse
  • Dit telefonnummer
  • Din e-mail
  • Din bils registreringsnummer
  • Evt. CVR nr.

Hvad bruger vi dine persondata til, og hvem deler vi dem med

Som kunde hos Brdr. Clausen Automobiler A/S deles dine persondata med Suzuki Bilimport Danmark A/S, som begge bruger dine persondata til at administrere kundeforholdet, håndtere garantiforpligtigelser, vedligeholdelse og opdyrkning af kundeforhold, løbende samhandel, markedsføring samt statistikformål.

Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger er:

  • Ved behandling af personoplysninger i forbindelse med prøvekørsel af bil eller salg af vores produktportefølje, herunder bl.a. levering, kreditgivning og betaling, er retsgrundlaget for vores registrering af oplysningerne databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b om behandlinger, som er nødvendige for at indgå en kontrakt og for udførelsen af kontrakten.
  • Når vi registrerer oplysninger, som er krævet efter bogføringsloven eller som led i indberetningspligten til skattemyndighederne, er retsgrundlaget databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c om behandling, som er nødvendig for at overholde en retslig forpligtelse, som påhviler den dataansvarlige.
  • Retsgrundlaget for vores indsamling og registrering til vedligeholdelse og opdyrkning af kundeforhold, løbende samhandel, markedsføring samt statistikformål er databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f om behandlinger, som er nødvendige for en legitim interesse, der ikke overstiges af hensynet til de registrerede.

Brdr. Clausen Automobiler A/S og Suzuki Bilimport Danmark A/S hverken sælger, overdrager eller videregiver dine persondata til tredjepart, uden at det er en nødvendig videregivelse for at udføre en aftalt gerning fx i forbindelse med indregistrering, forsikring eller finansiering af din bil.

Hvor længe opbevarer vi dine data

Brdr. Clausen Automobiler A/S og Suzuki Bilimport Danmark A/S overholder altid gældende dansk lovgivning om lagringsperioder for persondata fx jævnfør bogføringsloven, Skat og hvidvaskningsloven.

Når dine persondata ikke længere er nødvendige, sletter vi dem eller de anonymiseres, således at vi kun behandler ikke personhenførbare data om bilen og demografi og analyseinformation.

Hvem er vores samarbejdspartnere

Brdr. Clausen Automobiler A/S og Suzuki Bilimport Danmark A/S formidler igennem forskellige samarbejdspartnere forskellige produkter i forbindelse med bilsalg, værkstedsydelser og tilbehør. Vores samarbejdspartnere er:

If skadesforsikring

eBilfinans (Nordea Finans Danmark A/S)

Nordea Fleet

Dine rettigheder:

Ret til at se data (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de data, som vi behandler om dig samt oplysninger om den eller de behandlinger, vi foretager.

Ret til berigtigelse (rettelse)
Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes. Vi skal i alle tilfælde tage stilling til, om vi mener, din anmodning er berettiget. Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt og gennemfører i så fald ændringer/ajourføring så hurtigt som muligt.

Ret til sletning
Vi sletter generelt persondata, når de ikke længere er nødvendige. I særlige tilfælde har du ret til at få specifikke oplysninger om dig slettet, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retslige forpligtelser.

Ret til begrænsning af behandling

Hvis du bestrider oplysninger, som vi har registreret eller på anden vis behandler, kan du anmode os om at begrænse behandlingen af oplysningerne, indtil vi har haft mulighed for at fastslå, om oplysningerne er korrekte. Du kan også anmode om begrænsning i stedet for sletning, hvis du mener vores behandling af oplysningerne er ulovlig, eller hvis du mener, vi ikke længere har brug for oplysningerne, eller hvis du mener, dine legitime interesser går forud for den dataansvarliges legitime interesser. Hvis du får medhold i, at vores behandling skal begrænses, må vi fremover kun behandle oplysningerne med dit samtykke eller med henblik på, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har ret til at modtage persondata, du har stillet til rådighed for os, og dem vi har indhentet om dig hos andre aktører. Hvis vi behandler data om dig som led i en kontrakt, hvor du er part, kan du også få tilsendt dine data. Du har også ret til at overføre disse persondata til en anden tjenesteudbyder. Du kan også bede os om at få oplysningerne sendt direkte fra den dataansvarlige til en anden myndighed eller virksomhed. Hvis du ønsker at bruge din ret til dataportabilitet, vil du modtage dine persondata fra os i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Ret til indsigelse
Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af oplysninger om dig. Du kan bruge kontaktoplysningerne i top eller bund af denne privatlivspolitik til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af oplysningerne.

Ret til at få information om nye formål

Hvis vi ønsker at bruge oplysninger om dig til et andet formål end de formål, som vi tidligere har oplyst over for dig, fx i denne privatlivspolitik, har du ret til at få information herom, inden vi viderebehandler oplysningerne til det andet formål.

Ret til at trække dit samtykke til elektronisk markedsføring tilbage
Hvis vores behandling af dine oplysninger kun sker på grundlag af dit samtykke til elektronisk markedsføring, kan du til enhver tid trække samtykket tilbage. Hvis du tilbagekalder samtykket, må vi fremover ikke længere behandle dine oplysninger med henblik på elektronisk markedsføring. Tilbagekaldelse af samtykke påvirker ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykke inden tilbagekaldelsen. Hvis vi har et andet lovligt grundlag for behandling end samtykke med et selvstændigt formål – eksempelvis opbevaring af oplysninger af hensyn til overholdelse af reglerne om bogføring – vil denne behandling fortsat kunne finde sted.

Dine klagemuligheder

Fortæl os, hvis vi har klokket i det

Som dataansvarlige virksomheder ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til databeskyttelseslovgivningen. Skulle vi alligevel have lavet en fejl, eller du mener at vi har fejlbehandlet dine data eller lign., er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan rette op på det. Du kan kontakte os her:

info@brdr-clausen.dk eller 59 44 50 50

Via Suzuki Bilimport Danmark A/S: https://www.suzuki.dk/om/kontakt/kontakt-suzuki

Hvis du ikke er tilfreds med vores svar, har du mulighed for at klage til Datatilsynet. Det gælder generelt, at hvis du er utilfreds med den måde, dine personlige oplysninger er blevet behandlet på, kan du klage til Datatilsynet, som derefter undersøger sagen og træffer en afgørelse.

Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.