Suzuki Baleno

Front_450px
010
Rear_450px

Suzuki Baleno

Suzuki Baleno er en bil, der forener en række modsætninger og kvaliteter, du normalt ikke finder i én og samme bil i prisklassen. Aldrig har du fået så meget stil, plads, power og grøn samvittighed til så attraktiv en pris, som du gør her. Baleno byder nemlig på både flot design og god rummelighed. Motorer med mange kræfter og god økonomi. Og masser af ny teknik og standardudstyr.

Front_450px

Udvendigt design

Balenos lave, smarte linjer og klasseledende kabineplads er opnået ved hjælp af en helt ny, stærk og unik teknisk platform. Her bliver du inviteret indenfor i en verden, hvor modsætninger mødes. Flot design betyder normalt det modsatte af god plads. Men ikke i en Baleno. Her er både et stiligt design med flydende linjer og masser af anvendelighed.

Indvendigt design

Åbn dørerne ind til den store og smagfulde kabine. Og du vil opdage, at her er der god plads overalt. Både på forsædet og på bagsædet, hvor benpladsen nærmest er overdådig. 5 personer vil finde sig godt tilrette og der er mange muligheder for opbevaring af ting, som det er godt at have med på turen. Og skal mobilen lades op undervejs er det dejligt med 12V stikket ved for- og bagsæderne.

Rummelighed

Balenos bagsædeplads er et særsyn i denne klasse. Bagdørene åbner bredt op og indgangen til sædet lettes af, at der er rigtig god plads til fødderne. Og når man kommer ind og sætter sig vil man opleve, at benpladsen nærmest er overdådig. Faktisk er den bedre end i mange biler fra den større og dyrere bilklasse. En ting man virkelig vil sætte pris på i sin daglige brug af bilen.
 
Bagagerummet i Baleno er nærmest et kapitel for sig selv. Med en volumen på 355 liter (VDA mål) er det nemlig klassens største. Og rummet er forsynet med en kraftig dobbeltbund, der kan placeres i to højder for maksimal fleksibilitet. Fx for at skabe en bedre læssehøjde med et skjult rum underneden. Her vil gulvet også være plant når ryglænene lægges ned. De to opbevaringsrum i hver side af bagagerummet er dejlige til småting, men de kan også afmonteres og dermed øges bredden i rummet.

Sikkerhed

Den nye Suzuki Baleno er konstrueret til, at fører og passagerer både kan føle sig sikre og køre sikkert. Karrosseriet er udviklet på bagrund af Suzukis TECT koncept, der med en både let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed. Sammen med de 6 airbags og selestrammer-systemet har Baleno allerede bevist sin styrke i EuroNCAPs kolliosionstest. Og allerede i Active og Exclusive modellerne får man - som den eneste model i prisklassen - avanceret radarbaseret sikkerhed i form af automatisk nødbremse og aktiv fartpilot. Systemer der er med til at minimere risikoen for, at en kollision opstår.
Pakken med automatisk nødbremsesystem og aktiv fartpilot er også muligt at tilkøbe til Comfort modellen (merpris 5.000 kroner). Så hedder modellen Active, da det er den eneste forskel mellem de 2 modeller.

Prisliste

Brochure

Tilbehør

Motorer

1.2 DUALJET 16V

  • Benzin
  • 90 HK
  • 4-cylindret

Suzuki Baleno må trække op til 1.000kg med bremser og op til 400kg uden bremser.

suzuki-logo-5 128