Suzuki Celerio

suzuki-logo-5 128

Suzuki Celerio

Suzuki Celerio er mikro-klassens store, praktiske og ekstremt økonomiske bil. Den har bedre plads i kabinen, flere siddepladser, større bagagerum og mere udstyr end de fleste konkurrenter. Samtidig må den køre med en trailer, hvilket også er usædvanligt i denne bilstørrelse.

Celerio-venstre006_Bstolpe_860px

Den perfekte lille bil

En stor og rummelig 5-dørs bil med alt i udstyr, bryder Celerio rammerne for hvad du kan forvente af en billig bil. Alle modeller har fx aircondition, cd-radio med Bluetooth og fjernbetjent centrallås. Læg dertil, at Celerio kan rumme både passagerer og bagage og at den, som en de få i klassen, må trække en trailer. Så er det tydeligt, at Celerio er et rigtigt godt bud på den ideelle "lille" bil til en rigtig god pris.

celerio
127_300px

Største bagagerum

Takket være den lange akselafstand og en ny pladsbesparende undervogns-konstruktion er Celerio bagagerummet på hele 254 liter, hvilket er det største i klassen. Da bagklappen er bred og læssekanten lav er det nemt at få indkøb og bagage ind og ud af bilen. Bagsædet kan splittes i forholdet 40/60 og når begge ryglæn er lagt ned er der plads til hele 1.053 liter. Så du kan roligt tage Celerio med på en større indkøbstur.

Lækkert standard udstyr

Samtlige Celerio modeller er udstyret bl.a. airconditon, 5 døre, 5 seler og med en design-integreret cd-radio med ratbetjent Bluetooth forbindelse til håndfri betjening af mobiltelefonen eller streaming af musik. Der er også USB indgang på radioen. Comfort og Club modellen har 2 højtalere, mens der er 4 i Exclusive modellen.

107_500px

Trækker 400kg

Som en af de meget få biler i den lille klasse, må Celerio trække en anhænger. Du må hægte op til 400 kilo på krogen - dejligt, hvis du har behov for at kunne transportere meget. Om det så er fra byggemarkedet, til genbrugspladsen eller når der skal købes ekstra stort ind.

Celerio-med-trailer_940px_640x166

Prisliste

Brochure

Tilbehør

Motor

1.0 DUALJET (Benzin)

  • Benzin
  • 68 HK
  • 3-cylindret

Suzuki Celerio må trække op til 400kg med og uden bremser.

303
015
suzuki-logo-5 128